Bloemkoolsalade met piccalilly
Ingredienten
1 bloemkool,
300 g tomaten,
100 g zachte geitenkaas,
2 eetlepels piccalilly,
2 eetlepels amandelschaafsel,
handvol gesneden koriander,
4 eetlepels olijfolie,
peper en zout
300 g tomaten,
100 g zachte geitenkaas,
2 eetlepels piccalilly,
2 eetlepels amandelschaafsel,
handvol gesneden koriander,
4 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Bereiding
Snijd alle roosjes van de bloemkool en snijd vervolgens de roosjes van de roosjes tot korreltjes ter grootte van couscous. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de korreltjes bloemkool al omscheppend, 3-4 minuten. Maak op smaak met peper en zout. Klop de rest van de olie met de piccalilly en een klein beetje water tot een dressing. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Snijd de tomaten in stukjes. Schep de tomaatjes, de koriander en de dressing door de bloemkool. Verkruimel de geitenkaas en schep die er als laatste door. Strooi het amandelschaafsel erover.
~ Alles wat je van de bloemkool over hebt, kan je gebruiken voor de bloemkoolsoep met koriander!
Voor de vleeseters geef je er een kipfiletje bij. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters geef je er een kipfiletje bij. ~
SillyCooking
14 October 2014