Bloemkoolcouscous
Ingredienten
1 kleine bloemkool,
250 g tuinbonen (diepvries),
95 g pistachenoten,
1 ui,
3 eetlepels olijfolie,
1 eetlepel kerriepoeder,
50 g rozijnen,
peper en zout
Bloemkoolcouscous
Bereiding
Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal de roosjes fijn tot ze op couscous lijkt. Doe in een schaal. Kook de tuinbonen 5 minuten. Giet ze af en spoel onder koud stromend water. Dop de pistachenoten en rooster ze in een droge koekenpan. Laat afkoelen. Verhit de olijfolie. Pel en snipper de ui en fruit met de kerrie 4 minuten op laag vuur. Schep de ui met de olie door de bloemkool. Voeg de tuinbonen en de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pistachenoten.
~ Voor de vleeseters geef je er een kalkoenschnitzel bij. ~
SillyCooking
5 May 2015