Andijvie-kapucijnersalade
Ingredienten
300 gr andijvie,
1 blik kapucijners,
2 eetlepels azijn,
3 eetlepels olijfolie,
½ theelepel suiker,
5 eetlepels piccalilly,
peper en zout
1 blik kapucijners,
2 eetlepels azijn,
3 eetlepels olijfolie,
½ theelepel suiker,
5 eetlepels piccalilly,
peper en zout
Bereiding
Snijd de andijvie in dunne reepjes. Spoel de kapucijners af en laat uitlekken. Meng de azijn, olie, suiker, piccalilly, peper en zout naar smaak. Meng de andijvie met de kapucijners en de piccalillysaus.
~ Heerlijk fris bij de bbq. Als hoofdgerecht is het ook heel erg lekker. Neem dan van alles een dubbele hoeveelheid. Verwarm de kapucijners en schep er dan de andijvie en piccalillysaus door.
Voor de vleeseters geef je er gebakken spekjes of uitgebakken ontbijtspek bij. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters geef je er gebakken spekjes of uitgebakken ontbijtspek bij. ~
SillyCooking
16 April 2013