Aardappelsalade met radijsjes
Ingredienten
400 gr aardappelen,
1 komkommer,
1 groene of rode paprika,
2 bosjes radijs,
2 bosuitjes,
2 zoetzure augurken,
2 eieren,
200 ml creme fraiche,
1 theelepel mosterd,
2 eetlepels bieslook, peper en zout
Aardappelsalade met radijsjes
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten beetgaar. Kook de eieren in 10 minuten hard. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte door, haal het zaad eruit en snijd hem in kleine stukjes. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd hem ook in kleine stukjes. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de augurken in kleine stukjes. Snijd de bosui en de bieslook in dunne ringetjes. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Giet de aardappelen af, laat ze even afkoelen en snijd ze in kleine stukjes. Schep alles door elkaar. Maak een sausje van de creme fraiche, de mosterd en peper en zout en schep door de salade.
~ Heerlijk bij de bbq! Kan ook heel goed als lunchgerecht. Maak van het loof eens een lekkere soep! Het recept staat ook op de site. Voor de vleeseters kan je er kleine blokjes salami doordoen. ~
SillyCooking
10 June 2013