Aardappel-wortelcurry
Ingredienten
1 kg aardappelen,
150 g worteltjes,
2 rode paprika's,
2 uien,
200-400 ml kokosmelk,
rode currypasta,
olijfolie
150 g worteltjes,
2 rode paprika's,
2 uien,
200-400 ml kokosmelk,
rode currypasta,
olijfolie
Bereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze net niet gaar. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine stukjes. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en snipper de uien. Giet de aardappelen af. Verhit een scheutje olijfolie in een wok of braadpan en bak de wortel, de paprika, de ui en de aardappelen kort aan. Voeg naar smaak currypasta en kokosmelk toe. Roer goed door en laat even sudderen.
~ Je kan dit eten met naanbrood of pitabroodjes. Voor wat frissigheid geef je er sla met komkommer bij.
Voor de vleeseters kan hier heel goed een stukje kip bij. ~
SillyCooking
Voor de vleeseters kan hier heel goed een stukje kip bij. ~
SillyCooking
15 January 2014