Witlofschotel met mais
Ingredienten
1 kg witlof,
1 ui,
2 tomaten,
1 groene paprika,
1 blik mais,
2 eetlepels olijfolie,
100 g geraspte kaas,
1 zakje tortillachips,
peper en zout
Witlofschotel met mais
Bereiding
Snijd het witlof doormidden en verwijder de harde kern. Snijd dan in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika zonder zaadlijsten in stukjes. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Giet de mais af. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de paprika 3 minuten. Voeg witlof, tomaten, mais, peper en zout toe en bak dit al omscheppend nog 3 minuten. Schep het mengsel in een lage ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas erop. Zet de schotel even onder de grill tot de kaas licht gesmolten is.
~ Lekker met rosti of gebakken aardappelen. Voor de vleeseters doe je er een stukje varkensvlees bij. ~
SillyCooking
6 June 2013