Tofu goulash
Ingredienten
250 gr. zilvervliesrijst,
1 flinke ui,
3 teentjes knoflook,
400 gr. Italiaanse roerbakmix,
1 rode paprika,
200 gr. champignons,
1 doosje alpro soja tofu pittig gekruid,
2 blaadjes laurier,
2 kleine blikjes tomatenpuree,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Tofu goulash
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit 5 minuten in de hete olie. (In een wok.) Voeg de tofu toe en bak al omscheppend mee. Snijd de paprika in stukjes en de champignons in plakjes en voeg deze met de roerbakmix toe. Bak al omscheppend 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree, 150 ml water, de laurier en peper en zout naar smaak toe en stoof alles in ± 7 minuten.
~ Voor de vleesliefhebber kan je er een met paprika gekruid varkenslapje bijgeven. ~
SillyCooking
15 May 2013