Tagliatelle met walnotenpesto
Ingredienten
400 gr. tagliatelle,
olijfolie,
1 teentje knoflook,
1 handje verse basilicum,
50 gr. gehakte walnoten,
50 gr. parmezaanse kaas,
1 handje rucola,
peper en zout
Tagliatelle met walnotenpesto
Bereiding
Pel de knoflook. Doe de knoflook, de walnoten (houd een beetje over voor garnering) en de basilicum in een keukenmachine en maal fijn. Giet er wat olijfolie bij tot de pesto lekker smeuiig is. Kook de tagliatelle in water met een scheutje olijfolie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de pasta af en meng met de pesto. Maak op smaak met peper en zout en bestrooi met de parmezaanse kaas. Meng op het laatst de rucola en de overgebleven walnoten door de pasta.
~ Voor de vleeseters kan er een stukje kip of kalkoen bij gegeven worden. ~
SillyCooking
2 November 2012