Slastamppot met feta
Ingredienten
1,5 kg. kruimige aardappelen,
2 eetlepels pijnboompitten,
200 ml. melk,
1 kleine ijsbergsla,
1 rode ui,
200 gr. feta,
150 gr. olijven,
peper en zout
Slastamppot met feta
Bereiding
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Snijd de sla in reepjes. Pel en snipper de ui. Snijd de feta in blokjes. Snijd de olijven in ringetjes. Giet de aardappelen af. Schenk de melk erbij en stamp de aardappelen tot een smeuige puree. Schep er de sla, de ui, de feta en de olijven door. Voeg peper en zout naar smaak toe. Strooi er op het laatst de pijnboompitten over.
~ Voor de vleeseters: lekker met een gemarineerd varkenslapje. ~
SillyCooking
26 September 2012