Rucola-basilicumstamppot
Ingredienten
1 kg aardappelen,
1 courgette,
150 g rucola,
250 g cherrytomaatjes,
15 g basilicum,
50 g pijnboompitten,
150 ml melk,
olijfolie,
geraspte Parmezaanse kaas,
peper en zout

Rucola-basilicumstamppot
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de courgette in kleine stukjes. Snijd de basilicum in fijne reepjes. Verhit de olie en roerbak de courgette 3 minuten. Maak op smaak met peper en zout. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Verwarm de melk en voeg samen met de courgette, de rucola en de basilicum toe. Warm nog 3 minuten goed door. Meng de basilicum en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten.
~ Voor de vleeseters kan je er pittige worstjes bijgeven. ~
SillyCooking
20 November 2013