Roerei met mais
Ingredienten
6 eieren,
4 eetlepels melk,
zout,
cayennepeper,
1 blikje maiskorrels (350gr.),
ketchup,
een paar takjes peterselie,
vloeibaar bakproduct,
witte boterhammen of volkorenbroodjes
Roerei met mais
Bereiding
Klop de eieren los met de melk, wat zout en cayennepeper. Laat de mais in een zeef uitlekken. Schep de mais door het eiermengsel. Bak het mengsel onder voortdurend roeren op een laag vuur. Laat de eieren niet te droog worden. Rooster de boterhammen en besmeer ze dun met de ketchup. In plaats van geroosterd wit brood, kan je ook volkorenbroodjes nemen. Die hoeven dan niet geroosterd te worden. Eieren er op doen en bestrooien met wat fijngeknipte peterselie.
~ Ook lekker om er nog wat Parmezaanse kaas over te strooien. Voor de vleeseters kan je er een beetje ham doordoen of een plakje ham op de boterham leggen. ~
SillyCooking
10 September 2012