Preistamppot met roomkaas
Ingredienten
1,2 kg aardappelen,
2 preien,
2 uien,
2 teentjes knoflook,
125 g verse roomkaas met kruiden,
25 g bieslook,
3 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Preistamppot met roomkaas
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar. Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de prei en snijd in ringen. Knip de bieslook fijn. Verhit de olie en bak de ui, de knoflook en de prei 10 minuten. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Meng er het preimengsel, de roomkaas en de bieslook door. Breng op smaak met peper en zout en warm nog even goed door.
~ Voor de vleeseters geef je er gerookte kipreepjes, gegrilde yorkhamreepjes of gerookte zalmsnippers bij. ~
SillyCooking
5 October 2014