Pasta met paprika-wortelsaus
Ingredienten
500 g pasta,
500 g tomaten,
1 grote paprika,(rood of geel)
1 ui,
1 kleine winterwortel,
2 teentjes knoflook,
2 kleine blikjes tomatenpuree,
1 theelepel groentebouillonpoeder,
2 eetlepels olijfolie,
oregano,
tijm,
peper en zout
Pasta met paprika-wortelsaus
Bereiding
Snijd de tomaten, de paprika, de ui, de wortel en de knoflook in hele kleine stukjes. Verhit de olijfolie en bak de paprika, de ui, de knoflook en de wortel tot ze glazig worden. Voeg de tomaten en de tomatenpuree toe en laat het geheel even koken. Voeg het bouillonpoeder toe en maak op smaak met oregano, tijm, peper en zout. Laat het geheel onder af en toe roeren �10 minuten sudderen. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas.
~ ~
SillyCooking
14 May 2013