Pasta met kikkererwten
Ingredienten
300 g pasta,
1 aubergine,
1 courgette,
2 blikken tomatenblokjes,
1 blik kikkererwten,
2 eetlepels olijfolie,
2 theelepels gedroogde rozemarijn,
peper en zout
Pasta met kikkererwten
Bereiding
Snijd de aubergine en de courgette in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit ondertussen de olie en bak de aubergine ± 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak nog 2 minuten. Schenk de tomatenblokjes en de kikkererwten toe en warm nog 3 minuten. Breng op smaak met rozemarijn en peper en zout. Giet de pasta af en schep door de groente.

~ Voor wat extra bite kan je er stukjes valess doordoen.
Voor de vleeseters reepjes kip of varkensvlees. ~
SillyCooking
26 February 2014