Mexicaanse rosti
Ingredienten
1 zak rosti,
1 groot blik Mexico melange,
1 teentje knoflook,
1 rode paprika,
4 eieren,
125 ml creme fraiche,
100 gr geraspte oude kaas,
2 eetlepels olijfolie,
cayennepeper,
zout
Mexicaanse rosti
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de knoflook. Maak de paprika schoon en snijd in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en de paprika. Voeg de rosti toe en bak al omscheppend gaar. Laat de Mexico melange uitlekken. Klop in een grote kom de eieren los met de creme fraiche. Roer de kaas en de Mexico melange er door. Schep het rostimengsel er ook door en maak op smaak met cayennepeper en zout. Schep het mengsel in een ingevette springvorm en bak in ± 30 minuten goudbruin en gaar.
~ Lekker met een groene salade. Voor de vleesters kan je er gehakt bijgeven, maar pittige worstjes zijn ook lekker! ~
SillyCooking
14 May 2013