Maistaart met tomaat en olijven
Ingredienten
1 ui,
4 tomaten,
2 blikken ongezoete mais,
1 teentje knoflook,
3 eieren,
100 g geraspte oude kaas,
3 theelepels Italiaanse kruiden,
olijfolie,
olijven,
peper en zout
Maistaart met tomaat en olijven
Bereiding
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in plakjes. Giet de mais af. Verwarm de oven voor op 200°C.
Fruit de ui en de knoflook ± 3 minuten. Klop de eieren los in een kom. Voeg de ui, de knoflook, de mais, de kaas, 2 theelepels Italiaanse kruiden, peper en zout toe. Schep alles goed door elkaar. Doe alles in een ingevette ovenschaal. Gladstrijken en aandrukken. Bedekken met plakjes tomaat. Strooi de rest van de kruiden erover. Besprenkel met een beetje olijfolie. Afdekken met aluminiumfolie. In het midden van de oven ± 35 minuten bakken. Folie verwijderen en nog 15 minuten bakken. Verdeel voor het opdienen de olijven erover.
~ Lekker met stokbrood. ~
SillyCooking
16 March 2013