Kidneybonensalade

Hoeveelheid 2 Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 15Minuten Kooktijd: 2Uur Totale tijd: 2Uur15Minuten

Ingrediƫnten

0/10 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/3Instructies
  • Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Snijd de paprika en de witte kool in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de lenteuitjes in ringetjes. Snijd de kaas in blokjes. Hak de peterselie fijn.
  • Klop de olie en azijn tot een geheel.
  • Doe alle groenten en de bonen in een kom, giet er het olie-azijn mengsel over en schep alles goed om. Laat afgedekt een paar uur in de koelkast staan.

Notities

Lekker als lunchsalade, maar ook prima met gebakken aardappeltjes als avondeten. Voor de vleesliefhebber een stukje kip erbij.