Kidneybonen met paksoi
Ingredienten
2 blikjes kidneybonen,
1 struik paksoi,
2 uien,
2 teentjes knoflook,
1 theelepel chilipoeder,
4 eetlepels ketjap manis,
2 eetlepels olijfolie,
peper en zout
Kidneybonen met paksoi
Bereiding
Pel en snipper de uien en de knoflook. Snijd de paksoi in reepjes. Giet de bonen af. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en de knoflook 5 minuten. Schep de bonen en de paksoi erdoor en verwarm alles, al omscheppend, nog 3-4 minuten. Maak op smaak met de chilipoeder en de ketjap.
~ Voor een extra bite heb ik er roerbakstukjes valess bijgedaan. Lekker met tomatensalade en een augurkje. Voor de vleeseters kan je er een speklapje bijgeven.

~
SillyCooking
28 March 2013