Hartige cake met olijven
Ingredienten
225g zelfrijzend bakmeel,
3 eieren,
150 g feta,
100 g gemalen Parmezaanse kaas,
150 g olijven zonder pit,
100 g zongedroogde tomaten,
1 dl witte wijn,
1 rode peper,
1 teentje knoflook,
10 cl olijfolie,
peper en zout
Hartige cake met olijven
Bereiding
Verwarmd de oven voor tot 160 C°. Meng het meel met de losgeklopte eieren, olie en wijn tot een glad beslag. Snijd de peper zonder zaadjes in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Verkruimel de feta. Snijd de olijven doormidden. Schep alle ingrediënten door het beslag. Maak op smaak met peper en zout. Giet het deeg in een ingevette vorm. Bak in 45 minuten goudbruin en gaar.
~ ~
SillyCooking
10 March 2015