Geitenkaaspannenkoek
Ingredienten
200 g bloem,
2 eieren,
mespunt zout,
400 ml melk,
1 prei,
250 g champignons,
2 teentjes knoflook,
250 g kerstomaatjes,
250 g zachte geitenkaas, peterselie,
vloeibaar bakproduct,
peper en zout
Geitenkaaspannenkoek
Bereiding
Maak van de bloem, het zout de eieren en de helft van de melk pannenkoekenbeslag. Voeg daarna net zoveel melk toe tot het beslag de gewenste dikte heeft. Knip de peterselie fijn en roer door het beslag. Snijd de prei in dunne ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaatjes doormidden. Verhit in een wok of hapjespan het bakproduct en bak de prei, de champignons en de knoflook 5 minuten. Voeg dan de tomaatjes toe en laat nog 5 zachtjes bakken. Beng op smaak met peper en zout. Bak de pannenkoeken. Verdeel het groentemengsel over een helft van de pannenkoek en leg er wat geitenkaas plakjes op. Vouw de pannenkoek dubbel.
~ In plaats van dubbelvouwen kan je er ook een wrap van vouwen. ~
SillyCooking
12 November 2013