Curry van couscous
Ingredienten
275 gr couscous,
300 gr bloemkoolroosjes,
300 gr broccoliroosjes,
1 zoete ui,
250 gr feta,
3 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels kerriepoeder,
50 gr amandelschaafsel,
peper en zout
Curry van couscous
Bereiding
Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Pel en snipper de ui. Snijd de feta in blokjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Kook de broccoli en bloemkoolroosjes 4 minuten, giet af en vang het kookvocht op. Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de kerrie. Voeg 150 ml van het kookvocht toe. Schep de bloemkool en broccoli erdoor, dek de wok af en stoof de groente 10 minuten. Schep af en toe om. Schep tenslotte de couscous, de feta en het amandelschaafsel door de groentecurry. Maak op smaak met peper en zout.
~ Voor de vleeseters kan je er een tartaartje bijgeven. ~
SillyCooking
16 April 2013