Aardappelcurry met tuinbonen
Ingredienten
2 teentjes knoflook,
2 uien,
3 eetlepels kerriepoeder,
3 eetlepels zonnebloemolie,
750 gr. aardappelen,
1 kruidenbouillontablet,
2 1/2 dl. yoghurt,
1 grote pot tuinbonen,
3 eetlepels fijngehakte koriander
2 uien,
3 eetlepels kerriepoeder,
3 eetlepels zonnebloemolie,
750 gr. aardappelen,
1 kruidenbouillontablet,
2 1/2 dl. yoghurt,
1 grote pot tuinbonen,
3 eetlepels fijngehakte koriander
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit de uien en de knoflook met het kerriepoeder 5 minuten in de hete olie. Voeg de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 10 minuten mee. Voeg het bouillontablet en de yoghurt toe en laat de aardappelen in ± 10 minuten helemaal gaar stoven. Schep de tuinbonen erdoor en verwarm alles al omscheppend. Tot slot de koriander erover strooien.
~ Voor de vleeseters kan er prima een stukje kip bij gegeven worden.
~
SillyCooking
~
SillyCooking
27 December 2012