Aardappelcurry met tuinbonen
Ingredienten
2 teentjes knoflook,
2 uien,
3 eetlepels kerriepoeder,
3 eetlepels zonnebloemolie,
750 gr. aardappelen,
1 kruidenbouillontablet,
2 1/2 dl. yoghurt,
1 grote pot tuinbonen,
3 eetlepels fijngehakte koriander
Aardappelcurry met tuinbonen
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit de uien en de knoflook met het kerriepoeder 5 minuten in de hete olie. Voeg de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 10 minuten mee. Voeg het bouillontablet en de yoghurt toe en laat de aardappelen in ± 10 minuten helemaal gaar stoven. Schep de tuinbonen erdoor en verwarm alles al omscheppend. Tot slot de koriander erover strooien.
~ Voor de vleeseters kan er prima een stukje kip bij gegeven worden.
~
SillyCooking
27 December 2012